Primarul oraşului Căzăneşti, găsit în conflict de interese. A aprobat contracte în favoarea unor rude

Primarul oraşului Căzăneşti, găsit în conflict de interese. A aprobat contracte în favoarea unor rude

Conflict de interese la Primăria Căzăneşti FOTO guraialomiţei.ro

Agenţia Naţională de Integritate(ANI) a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală în cazul a 19 foşti şi actuali aleşi locali, printre care şi primarul oraşului Căzăneşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform ANI, Traian Stelian, primarul oraşului Căzăneşti, judeţul Ialomiţa, s-a aflat în conflict de interese pe vremea când era consilier local şi viceprimar (2016-2020), când a participat la deliberarea şi adoptarea mai multor hotărâri ale Consiliului Local Căzăneşti, prin care au fost aprobate mai multe contracte în favoarea unor rude apropiate.
 
Astfel, pe 19 aprilie 2018 şi  23 aprilie 2019 au fost adoptate două hotărâri ale Consiliului Local Căzăneşti, în baza cărora s-au încheiat contracte de închiriere pentru suprafeţele de păşune aflate în domeniul privat al comunei Căzăneşti, între Primăria Căzăneşti şi nepotul lui Traian Stelian.
 
De asemenea, a fost transmis dreptul de concesiune de la o societate comercială la ginerele lui Traian Stelian.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările