Poliţia, cu ochii pe minivacanţa de Paşte. Se acţionează cu efective mărite

Poliţia, cu ochii pe minivacanţa de Paşte. Se acţionează cu efective mărite

Poliţia acţionează cu efective mărite în minivacanţa de Paşte FOTO Adevărul

În aceste zile de sărbătoare la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa se acţionează cu efective mărite, peste 360 de oameni ai legii, pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică, prevenirea şi limitarea răspândirii coronavirusului, dar şi pentru a preveni şi combate ilegalităţile de orice fel.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Recomandăm tuturor cetăţenilor ca în minivacanţa prilejuită de sărbătorile Pascale să respecte normelor sanitare pentru prevenirea şi limitarea răspândirii pandemiei de Covid 19,: în locurile publice, la piaţă, în magazine, aveţi grijă de bunurile dumneavoastră!",  au transmis poliţiştii ialomiţeni.
 
La cumpărături, locul cel mai sigur pentru păstrarea portmoneului este buzunarul de la piept, din interiorul vestimentaţiei! 
 
În mijloacele de transport în comun, daţi dovadă de vigilenţă şi atenţie faţă de conduita persoanelor de lângă dumneavoastră. 
 
Dacă în această perioadă luaţi cunoştinţă despre săvârşirea vreunei infracţiuni, sesizaţi de îndată poliţia! 
 
Şoferii sunt sfătuiţi să adopte o conduită preventivă în trafic şi să respecte indicaţiile şi recomandările poliţiştilor rutieri. 
 
Şi pietonilor le recomandăm să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor şi să procedeze la efectuarea acesteia numai după ce sunt siguri că o pot face în condiţii de siguranţă. 
 
În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist, ori sunaţi la 112 - Apelul Unic de Urgenţă! 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările