Percheziţii DNA, pe urmele baronului PSD Silvian Ciupercă, la Spitalul Judeţean Slobozia. Procurorii au ridicat mai multe acte

Percheziţii DNA, pe urmele baronului PSD Silvian Ciupercă, la Spitalul Judeţean Slobozia. Procurorii au ridicat mai multe acte

Percheziţiile DNA au vizat şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia FOTO: arhivă slobozia.adevarul.ro

Ancheta DNA demarată miercuri la Slobozia a vizat şi sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia. Procurorii anticorupţie au descins în mai multe birouri şi au luat cu ei mai multe acte. Surse spun că preşedintele CJ Silvian Cipercă ar fi încercat să îl determine pe un reprezentant al Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii să modifice un raport.

Ştiri pe aceeaşi temă

Percheziţiile desfăşurate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia au început la ora 06.00 şi s-au finalizat după mai bine de 12 ore. În tot acest timp, procurorii anticorupţie au căutat probe în birourile Serviciilor Achiziţii, Juridic, precum şi în biroul actualului manager interimar al celei mai mari unităţi medicale din judeţul Ialomiţa.

La plecare, procurorii specializaţi în combaterea corupţiei au plecat la Bucureşti cu o serie de înscrisuri oficiale. Este vorba despre mai multe contracte de achiziţii publice, precum şi copii după rapoartele întocmite cu ocazia controalelor efectuate în lunile ianuarie şi aprilie ale acestui an, de către reprezentanţii Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii şi cei ai Camerei de Conturi Ialomiţa.

Legătura dintre ancheta deschisă la Consiliul Judeţean Ialomiţa şi cea de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pare a fi destul de strânsă.

Mai multe surse judiciare au precizat faptul că preşedintele Silvian Ciupercă ar fi încercat să-l determine pe un reprezentat al Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii, venit în control la Spitalul din Slobozia, să modifice concluziile pe care le-a trecut în raportul efectuat după verificările din ianuarie.

Facem precizarea că de la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia nu a fost chemată la audieri sau reţinută, decamdată, niciun angajat reprezentant al serviciilor controlate miercuri de procurorii DNA.

Citiţi şi:

Percheziţii la sediul Consiliului Judeţean Ialomiţa şi la Spitalul de Urgenţă Slobozia. Şeful CJ, Silvian Ciupercă, în vizorul DNA

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat, miercuri dimineaţă, percheziţii la sediile Consiliului Judeţean Ialomiţa şi Spitalului Judeţean Ialomiţa, într-un dosar privind infracţiuni de corupţie, în această anchetă fiind vizat şi preşedintele CJ, Silvian Ciupercă.


Cum a găsit succesul în viaţă baronul de Ialomiţa Silvian Ciupercă. De la un simplu profesor, la omul care controlează toată averea judeţului

Silvian Ciupercă este de 10 ani preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa. Ascensiunea sa în administraţia publică şi viaţa politică începe cu 20 de ani în urmă pe vremea când a fost ales primar al oraşului Ţăndărei. Funcţia publică şi-o împarte cu cea politică, el fiind totodată şi preşedintele filialei judeţene a Partidului Social Democrat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările