Liberalul Dragoş Soare, noul primar al municipiului Slobozia: Nu am câştigat eu, am câştigat cu toţii

Liberalul Dragoş Soare, noul primar al municipiului Slobozia: Nu am câştigat eu, am câştigat cu toţii

Dragoş Soare este primarul ales al municipiului Slobozia FOTO Facebook/Dragoş Soare

Candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Slobozia, Dragoş Soare, a câştigat cursa electorală la o diferenţă de 112 voturi faţă de primarul în funcţie, social-democratul Alexandru Potor.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Dragii mei, am câştigat! Nu am câştigat eu, am câştigat cu toţii. Este victoria oamenilor care au avut încredere în mine, care m-au susţinut de când mi-am propus să candidez şi care m-au votat crezând cu adevărat în şansa unică pe care am avut-o la Slobozia! A fost o bătălie dură, dar am demonstrat că #sepoate să facem o schimbare şi în Slobozia! Vă mulţumesc şi vă asigur că veţi avea întotdeauna un partener în mine", a scris Dragoş Soare pe contul său de Facebook.
 
Prezenţa la vot în municipiul Slobozia a fost de 37,65%, la urne fiind prezenţi 16.187 de alegători, dintr-un total de 42.983 persoane cu drept de vot.
 
Primăria municipiului Feteşti a fost câştigată de Laurenţiu Georgică Şonchereche (PSD) cu 3.592 voturi, pe locul a doilea aflându-se Gheorghe Catrinoiu (PNL), cu 2.966 voturi.
 
Primar al municipiului Urziceni a ieşit Constantin Sava (PNL) cu 2.302 de voturi, el fiind urmat de Oana-Alexandra Martinescu (PSD), cu 1.369 voturi.
 
În oraşul Amara primăria a fost câştigată de Alin Sorin Sandu (Alianţa Pentru Unirea Românilor - AUR) cu 894 de voturi, pe locul doi aflându-se Măhiţă Ion (PSD), cu 830 de voturi.
 
Din 228.655 persoane cu drept de vot înscrise pe liste în judeţul Ialomiţa, la urme s-au prezentat 115.342, respectiv 50,44% din numărul total de alegători.
 
Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările