Jandarmii din Ialomiţa, cu ochii pe manifestările organizate de Sf. Maria Mică

Jandarmii din Ialomiţa, cu ochii pe manifestările organizate de Sf. Maria Mică

Jandarmii vor asigura ordinea publică FOTO Adevărul

Jandarmii ialomiţeni vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele din acest sfârşit de săptămână.Militarii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele cultural-artistice şi religioase organizate cu ocazia sărbptirii de Sfânta Maria Mică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii vor avea în vedere evenimentul artistic ”Disco Night” care va avea loc în municipiul Slobozia, zona lăcaşurilor de cult, în special Biserica ”Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Bărcăneşti, cu ocazia sărbătorii ”Adormirea Maicii Domnului” – Sf. Maria, evenimentul cultural-artistic “Toacă-n cer” organizat  în localitatea Amara, pe 15 august.
 
Misiunea forţelor de ordine este aceea de a se asigura ca toţi cetăţenii care vor participa la aceste evenimente să-şi petreacă timpul liber în siguranţă, iar pentru a preveni evenimentele care ar putea duce la tulburarea ordinii şi siguranţei publice, Jandarmeria Ialomiţa recomandă participanţilor  să respecte regulile stabilite de către organizatori şi indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte şi să nu consume băuturi alcoolice decât în locuri special amenajate.
 
Vă reamintim că puteţi sesiza orice incident sau problemă prin apel la Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 sau direct celei mai apropiate patrule de jandarmi.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările