IGPR: 208 persoane dispărute, capturate de poliţişti în ultima săptămână

IGPR: 208 persoane dispărute, capturate de poliţişti în ultima săptămână

Poliţia a capturat mai multe persoane date dispărute FOTO Adevărul

Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum şi de depistare a persoanelor dispărute.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În această săptămână a fost clarificată situaţia în 208 cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată. În prima săptămână a lunii iunie, poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, au depistat 137 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 96 de minori.
 
Au fost depistate şi 71 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 55 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 2 aveau mandate de arestare preventivă, 11 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 3 persoane aveau sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: