Ghişeu unic, după modelul Oradea, în Bărăgan. Inaugurarea are loc în luna iulie

Ghişeu unic, după modelul Oradea, în Bărăgan. Inaugurarea are loc în luna iulie

Primăria Slobozia modernizează serviciile de relaţii cu publicul FOTO Facebook/Primăria Municipiului Slobozia

După reamenajarea care a început în luna mai, parterul Primăriei din Slobozia se va transforma în ghişeu unic. Potrivit autorităţilor locale, modernizarea are ca scop deschiderea instituţiei către nevoile locuitorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se urmăreşte îmbunătăţirea comunicării cu cetăţenii, o mai bună consiliere a acestora de către angajaţi şi scurtarea termenului de răspuns la solicitările adresate instituţiei.
Ideea creării unui ghişeu unic la Primăria din Bărăgan a venit după ce edilul din Slobozia a vizitat Oradea.
 
Astfel, aici vor fi reunite toate serviciile din cadrul administraţiei locale, precum depunerea declaraţiilor fiscale, arhiva personală (dosar fiscal personal), eliberarea certificatelor fiscale. Centrul pentru relaţii cu publicul va deveni funcţional în luna iulie.
 
 „Sper ca în luna iulie să ne putem bucura de această facilitate. Primăria nu e a funcţionarilor publici, e a cetăţenilor! Iar acesta nu e doar un slogan de campanie, e o realitate în care cred... „Ghişeul Unic“ la Primăria Slobozia este un prim pas către normalitatea pe care o văd eu. Cetăţeanul trebuie să fie şi va fi în centrul preocupărilor administraţiei din Slobozia”,  a declarat Dragoş Soare.
 
Autorităţile locale vor crea astfel un singur punct de interacţiune cu Primăria, indiferent de problema cu care se confruntă sau de informaţiile pe care le solicitată cetăţenii.
 
„Noul spaţiu creat va fi mai mare, dar şi mai bine organizat din punct de vedere estetic şi funcţional, simplificând astfel interacţiunea dintre contribuabil şi instituţie. Din acest motiv, intrarea principală în instituţie nu va mai fi disponibilă. Ca şi intrare alternativă, vă invităm să utilizaţi intrarea secundară (Relaţii cu Publicul / Ghişeele Taxe şi Impozite Locale), situată lângă Camera de Conturi Ialomiţa. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate şi vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a crea cât mai puţin disconfort pe perioada reamenajării”, a transmis Dragoş Soare, primarul Sloboziei. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările