FOTO Pelerinaj de Înviere la catedrala „Înălţarea Domnului” din Slobozia

FOTO Pelerinaj de Înviere la catedrala „Înălţarea Domnului” din Slobozia

Credincioşii au venit în pelerinaj la catedrala din Slobozia FOTO: F.F.

În ciuda vremii de afară, credincioşii din Slobozia au participat la slujba organizată în noaptea de Înviere. Oamenii au mers în pelerinaj la la catedrala „Înălţarea Domnului” din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Slujba de Înviere de la catedrala „Înălţarea Domnului” din Slobozia a fost oficiată de Presfinţitul Episcop Vincencţiu, episcopul Sloboziei şi Călăraşilor.

Sute de oameni din Slobozia au participat la cel mai important eveniment din istoria creştinităţii: învierea din morţi a Mântuitorului Isus Hristos.

Cu lumânări aprinse în mâini oamenii s-au rugat pentru bunăstare şi au cântat în cor „Hristos a Înviat”. Bătrâna Ioana Mihalcea (67 de ani)a străbătut oraşul pentru a participa la slujba de Înviere organizată la la catedrala „Înălţarea Domnului”.

„Aici simt harul lui Dumnezeu cel mai bine. Am venit să iau lumină şi pască. Tot în această seară mă voi şi împărtăşi” a declarat bătrâna.

Oamenii legii la datorie

Pentru a evita producerea de evenimente nedorite, în noaptea de Înviere poliţiştii ialomiţeni au fost la datorie. Peste 300 de oameni ai legii au supravegheat bisericile din judeţ. La datorie au fost şi pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au vegheat pentru a alunga riscurile producerii de incendii.
 
 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările