Consiliul Judeţean Ialomiţa a semnat şase contracte de finanţare pentru dezoltare locală

Consiliul Judeţean Ialomiţa a semnat şase contracte de finanţare pentru dezoltare locală

Marian pavel, preşedintele CJ Ialomiţa, la semnarea contractelor de finanţtare FOTO Facebook/M.P.

Autorităţile din Bărăgan au semnat primele şase proiecte de finanţare prin intermediul ADI Ialomita, alături de reprezentaţii unităţilor administrativ-teritoriale, care şi-au propus diferite investiţii pentru comunităţile lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform preşedintelui CJ Ialomiţa, Marian Pavel, în Borăneşti se va construi un teren de sport multifuncţional, în Gheorghe Doja se va amenaja un loc de joacă pentru copii cu teren de sport, Căzăneşti doreşte achiziţionarea unui buldoexcavator, în Valea Macrişului se vor moderniza drumurile comunale, Borduşani va achiziţiona o volă şi Perieti va cumpăra un buldoexcavator.
 
Fiecare proiect va fi cofinanţat de Consiliul Judeţean Ialomiţa cu câte 300.000 de lei prin intermediul ADI Ialomita. În perioada următoare vom semna şi restul contractelor de finanţare cu primăriile care au depus proiecte în cadrul programului, a anunţat Marian Pavel, preşedintele CJ Ialomiţa.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările