Activitatea unei frizerii care a funcţionat ilegal în perioada stării de urgenţă, anchetată de poliţiştii ialomiţeni

Activitatea unei frizerii care a funcţionat ilegal în perioada stării de urgenţă, anchetată de poliţiştii ialomiţeni

Frizerie a funcţionat ilegal în perioada stării de urgenţă FOTO Shutterstock

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Ialomiţa au deschis un dosar penal de evaziune fiscală, după ce o frizerie din Slobozia a fost deschisă ilegal pe perioada stării de urgenţă. Conform anchetatorilor, unitatea a oferit servicii mai multor clienţi şi nu a eliberat b0nuri fiscale, anunţă independentonline.ro.

Verificările sunt în curs Pe toată perioada Stării de Urgenţă, activitatea cabinetelor stomatologice, a cabinetelor medicale private, precum şi a saloanelor de înfrumuseţare şi frizeriilor a fost suspendată prin Ordonanţele Militare. Toate aceste spaţii au fost redeschise o dată cu intrarea în Starea de Alertă, începând din 15 iunie 2020.
 
Deşi pe toată perioada stprii de urgenţă, saloanele de înfrumuseţare, cabinetele stomatologice şi cabinetele medicale private, o frizerie din Slobozia a continuat să funcţioneze.
 
Surse judiciare au declarat pentru independentonline.ro că în acest caz sunt audiate  mai multe persoane. Printre cei care au fost chemaţi la audieri de către poliţişti se numără chiar şi clienţii care au beneficiat de serviciile oferite de angajaţii fri­zeriei deschisă clandestin. Datele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa arată că pe tot parcursul Stării de Urgenţă, la nivelul judeţului Ialomiţa au fost întocmite 7 dosare penale privind încălcarea prevederilor Ordonanţelor Militare. Pe lângă zădărnicirea combaterii bolilor, anchetele au ca obiect şi desfăşurarea de activităţi comerciale în spaţii care ar fi trebuit să fie închise, aşa cum este şi cazul frizeriei din centrul municipiului Slobozia.
 
Pe aceeaşi temă:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările