Şapte locuinţe ANL, repartizate tinerilor, în urma unor controale la Primărie

Şapte locuinţe ANL, repartizate tinerilor, în urma unor controale la Primărie

Şapte locuinţe ANL au fost repartizate tinerilor din Slobozia FOTO Adevărul

Autorităâile locale din Slobozia au repartizat 7 locuinţe ANL pentru tineri, în urma unui control privind legalitatea repartizării apartamentelor. verificîrile au început în urmă cu o lună, fiind identificate douăp locuinţe ai căror proprietari nu respectau condiţiile legale.

Ştiri pe aceeaşi temă

După finalizarea controlului, Comisia de repartizare a locuinţelor ANL din cadrul Primăriei Slobozia s-a reunit pentru alocarea locuinţelor libere şi a celor nou eliberate.
"Dintre cele 7 locuinţe, două s-au eliberat ca urmare a controalelor desfăşurate la iniţiativa mea, iar una dintre ele a revenit chiar unuia dintre tinerii a căror poveste m-a determinat să iau măsuri urgent", a precizat Dragoş Soare, primarul municipiului Slobozia.
 
În continuare, autorităţile din Slobozia şi-au propus să urmărească activ legalitatea utilizării locuinţelor ANL şi să urgenteze repartizarea locuinţelor care se eliberează. "Vom continua aceste controale pe tot parcursul mandatului meu, până când vom înţelege cu toţii că sunt multe familii tinere care au nevoie de o locuinţă, că sunt situaţii disperate şi oameni cărora li se încalcă dreptul de a beneficia de avantajele unei locuinţe ANL.. Nu putem continua ca şi comunitate fără să respectăm legea şi regulile ", a precizat Dragoş Soare.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările