Încep lucrările pe partea carosabilă la podul peste braţul Borcea de pe A2 VIDEO

Încep lucrările pe partea carosabilă la podul peste braţul Borcea de pe A2 VIDEO

Sensul de mers către Constanţa va fi închis FOTO piatapresei.ro

Lucrările la partea carosabilă la podul peste braţul Borcea de pe Autostrada Soarelui vor începe în zilele următoare. Astfel, traficul pe calea 1, pe sensul Bucurelti-Constanţa va fi închis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexe Florea, sef şantier Maristar, a precizat că pentru partea de lucrări de reabilitare pentru podul peste braţul Borcea de pe A2 s-au demarat acţiuni de protecţie a pilelor şi riglelor din beton, adăugând că din luna septembrie vor începe lucrările pe partea carosabilă.  Astfel, pentru a asigura o bună tranzitare a podului în timpul sezonului estival s-a optat pentru varianta de a se lucra sub pod.
 
„Rămâne ca pentru luna septembrie să închidem traficul pe calea unu ce înseamnă sensul Bucureşti- Constanţa şi să ne apucăm de operaţiunile de frezare, înlocuirea hidroizolaţiei şi înlocuirea straturilor asfaltice, precum şi a parapetului de tip greu şi parapetului pietonal.  
 
Concomitent cu aceste operaţiuni vom merge în contiuare cu lucrările de reabilitare şi protecţie anticorozivă pentru podul de metal, respectiv calea doi şi unu, urmând ca anul viitor în martie să încercăm să finalizăm calea doi sensul Constanţa-Bucureşti cu tot ce presupun lucrările de straturi asfaltice, hidroizlaţie, parapet etc. 
 
Încercăm să finalizăm acest proiect mai repede decât termenul prevăzut în contract”, a explicat Alexe Florea, şef şantier Maristar
 
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările