VIDEO Hoţ prins chiar în momentul în care încerca să fugă din magazinul spart. „Voia să părăsească incinta printr-un geam spart“

VIDEO Hoţ prins chiar în momentul în care încerca să fugă din magazinul spart. „Voia să părăsească incinta printr-un geam spart“

Bărbatul a fost capturat de jandarmi FOTO Jandarmeria Română

O patrulă mixtă formată din jandarmi şi poliţişti a surprins un spărgător din Slatina exact în momentul în care încerca să părăsească magazinul unde intrase să fure.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile din Slatina au fost sesizate în noaptea de 7 spre 8 februarie 2019 că un magazin situat în zona "Vacanţa" a oraşului a fost spart şi că hoţul este posibil să se afle încă în zonă.

„Alături de colegii de la poliţie, jandarmii au trecut la verificarea împrejurimilor. La scurt timp, pe strada Trandafirilor, membrii echipei de jandarmi au observat într-un alt magazin, o persoană aflată in interior, care încerca să părăsească incinta printr-un geam spart.

S-a procedat la imobilizarea persoanei şi predarea acesteia organelor de poliţie în vederea continuării cercetărilor. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta era autorul spargerii comise la S.C. Union. Cu ocazia controlului corporal, asupra sa s-au găsit sume de bani care proveneau din casele de marcat ale celor două magazine“, a transmis oficialii Jandarmeriei într-un comunicat de presă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: