Un copil de 7 ani a căzut dintr-un pom, suferind răni grave. A fost transferat cu elicopterul la un spital din Bucureşti

Un copil de 7 ani a căzut dintr-un pom, suferind răni grave. A fost transferat cu elicopterul la un spital din Bucureşti

Elicopterul a preluat pacientul adus cu ambulanţa pe stadionul 1 Mai din Slatina

Vacanţă cu probleme pentru un copil de 7 ani, care se afla la bunici, în zona Caracal, judeţul Olt. Minorul a ajuns de urgenţă la spital, marţi-seara fiind transferat la un spital din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Băiatul în vârstă de 7 ani, cu domiciliul în Slatina, se afla, cel mai probabil, la bunici, în localitatea Fărcaşele. În jurul orei 16,00, minorul a fost adus la Spitalul Municipal Caracal, de către rude, după ce băiatul a căzut dintr-un gutui. De la spitalul din Caracal a fost, ulterior, preluat şi transferat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar după alte investigaţii medicii de la Slatina au luat decizia transferului la Spitalul „Bagdasar Arseni“ din Bucureşti. 

„Copilul preluat era conştient, stabil hemodinamic, diagnosticul de transfer fiind fractură-tasare de corp vertebral C7. Este fără interesare mielică“, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Alina Duminică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările