Un bărbat tânăr şi-a omorât concubina cu ciomagul. Femeia a murit agonizând

Un bărbat tânăr şi-a omorât concubina cu ciomagul. Femeia a murit agonizând

Bărbatul a fost reţinut FOTO: arhiva

Un bărbat în vârstă de 36 ani, dintr-o localitatea olteană, a fost reţinut şi urmează să fie prezentat judecătorului după ce şi-a omorât concubina cu mai multe lovituri de ciomag.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul are 36 ani şi locuieşte în comuna Cpteana. Între acesta şi concubina lui a izbicnit o ceartă, duminică, 3 februarie. Supărat că femeia i-a vorbit urât, bărbatul a pus mâna pe un ciomag şi i-a aplicat victimei multiple lovituri în zona capului. Femeia nu a decedat imediat în urma loviturilor suferite, au constatat medicii legişti.

„Inculpatul B. I.,  în seara de 03/04.03.2019, pe fondul consumului comun de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, motivat de faptul că victima I. S., concubina sa, i-a adus injurii, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un ciomag în zona capului, cauzându-i mai multe plăgi contuze la nivelul craniului şi fracturi de bază şi boltă craniană, care au condus, la scurt timp, la decesul acesteia.

Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 04.03.2019 rezultă că moartea victimei a fost violentă, datează din data de 03.03.2019, a fost cauzată de contuzia, dilacerarea şi hemoragia cerebrală urmare a unui traumatism cranio-cerebral acut deschis, forte, cu multiple leziuni osoase în condiţiile unei agresiuni individuale.
De asemenea, leziunile traumatice constatate la autopsie (multiple plăgi contuze la nivelul craniului, multiple fracturi de bază şi boltă craniană, contuzii – dilacerare-hemoragie cerebrală) s-au putut produce prin loviri repetate cu un corp dur.

Victima a prezentat sânge pe căile respiratorii şi aspirat hematic pulmonar ce denotă supravieţuirea în momentul producerii leziunilor craniene.
S-a mai concluzionat că există legătură de cauzalitate, directă şi necondiţionată între leziunile traumatice şi deces.

În cursul zilei de astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, arestarea preventivă a inculpatului, pentru o durată de 30 de zile“, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, prin intermediul unui comunicat de presă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: