Un bărbat de 44 ani a decedat la spitalul din Slatina. S-a testat la o clinică privată şi a cerut ajutorul medicilor prea târziu

Un bărbat de 44 ani a decedat la spitalul din Slatina. S-a testat la o clinică privată şi a cerut ajutorul medicilor prea târziu

Bărbatul a ajuns în stare gravă al SJU Slatina FOTO: arhiva

Un bărbat în vârstă de 44 ani, din localitatea Piatra-Olt, a decedat, cu patru zile în urmă, la spitalul din Slatina. Avea un test COVID pozitiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Bărbatul a murit la mai puţin de 24 ore de la internare, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Avea, însă, de patru zile confirmarea că este bolnav de COVID-19, pe 8 februarie solicitând efectuarea unui test rapid la o clinică privată. Rezultatul i-a confirmat suspiciunile, însă bărbatul a continuat să se trateze acasă. A ajuns la spital în 12 februarie, iar câteva ore mai târziu a decedat. 
 
„Decesul nr 249
O persoana de sex masculin, în vârstă de 44 ani, din mediul urban
În data de 08.02.2021 s-a prezentat într-un centru medical privat pentru a efectua un test rapid pentru determinarea infectiei COVID-19 ; cu rezultat pozitiv. 
Data internarii: 12.02.2021 SJU Slatina
Comorbiditati: Obezitate 
La interval de 14 ore de la prezentare în spital survine decesul
Data deces: 12.02.2021
Cauze deces: Insuficienţă respiratorie acută, pneumonie, infecţie COVID 19“, a transmis Direcţia de Sănătate Publică Olt cu privire la acest caz.
 
Bărbatul, căsătorit, era tatăl a doi copii minori. Colegii de serviciu au povestit că l-au văzut cu câteva zile înainte de a fi confirmată infecţia cu SARS-CoV-2, iar starea bărbatului nu era deloc bună, însă la acel moment suspecta o răceală.
 

 Vă recomandăm şi: O nouă tulpină a coronavirusului, cu mutaţii potenţial îngrijorătoare, a fost descoperită în Marea Britanie

 

Bilanţ COVID: Puţin peste 2.500 de noi infectări cu SARS-CoV-2. Câte teste s-au făcut în 24 de ore

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările