Un bărbat de 31 ani s-a aruncat de la etaj. Se află în stare gravă la spital

Un bărbat de 31 ani s-a aruncat de la etaj. Se află în stare gravă la spital

Bărbatul a fost transportat la SJU Slatina, în stare gravă FOTO: arhiva Adevărul

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt a fost solicitat să intervină duminică-dimineaţa, 11 februarie 2018, fiind sesizat faptul că un bărbat s-a aruncat de la fereastra apartamentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Evenimentul s-a produs în Slatina, judeţul Olt, pe strada Crizantemei, bărbatul, în vârstă de 31 ani, fiind transportat în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.
„Apelul la 112 a fost făcut duminică dimineaţa, în jurul orei 08:34. Victima are 31 ani, este vorba de un bărbat din Slatina care s-a aruncat de la locuinţa sa şi a fost găsit inconştient. Pacientul a fost dus în stare comatoasă la Spitalul Slatina. Pacientul este cunoscut cu afecţiuni psihice, suferea de schizofrenie şi a ameninţat că se va omorî, le-a spus rudelor acest lucru. Nu ştiu dacă a mai avut tentative de suicid, ceea ce am aflat de la colegii mei este că ar mai fi plecat de la domiciliu, avea astfel de porniri”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJA Olt, medicul Alina Duminică.
Starea bărbatului este în continuare foarte gravă şi, deşi s-ar impune transferul la un spital de rang superior, medicii se tem că acesta nu ar supravieţui transportului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările