Un bărbat de 31 ani s-a aruncat de la etaj. Se află în stare gravă la spital

Un bărbat de 31 ani s-a aruncat de la etaj. Se află în stare gravă la spital

Bărbatul a fost transportat la SJU Slatina, în stare gravă FOTO: arhiva Adevărul

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt a fost solicitat să intervină duminică-dimineaţa, 11 februarie 2018, fiind sesizat faptul că un bărbat s-a aruncat de la fereastra apartamentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Evenimentul s-a produs în Slatina, judeţul Olt, pe strada Crizantemei, bărbatul, în vârstă de 31 ani, fiind transportat în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.
„Apelul la 112 a fost făcut duminică dimineaţa, în jurul orei 08:34. Victima are 31 ani, este vorba de un bărbat din Slatina care s-a aruncat de la locuinţa sa şi a fost găsit inconştient. Pacientul a fost dus în stare comatoasă la Spitalul Slatina. Pacientul este cunoscut cu afecţiuni psihice, suferea de schizofrenie şi a ameninţat că se va omorî, le-a spus rudelor acest lucru. Nu ştiu dacă a mai avut tentative de suicid, ceea ce am aflat de la colegii mei este că ar mai fi plecat de la domiciliu, avea astfel de porniri”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJA Olt, medicul Alina Duminică.
Starea bărbatului este în continuare foarte gravă şi, deşi s-ar impune transferul la un spital de rang superior, medicii se tem că acesta nu ar supravieţui transportului.

 

citeste totul despre: