Ultima postare pe Facebook a preşedintelui PNL Olt. Reacţia prietenilor: „Un om care a hrănit multe speranţe de mai bine“

Ultima postare pe Facebook a preşedintelui PNL Olt. Reacţia prietenilor: „Un om care a hrănit multe speranţe de mai bine“

Ion Moisescu a comentat pe Facebook decizia PSD

Preşedintele PNL Olt, care a decedat în această dimineaţă, în urma unui infarct,  a fost activ pe Facebook până la miezul nopţii, ultimul comentariu referindu-se la decizia adoptată târziu în noapte de PSD pentru rezolvarea crizei interne.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vestea că preşedintele PNL Olt, Costel Moisescu (aşa cum îi spuneau prietenii şi cum, de altfel, era cunoscut de toată lumea), a decedat vineri-dimineaţă, 13 octombrie 2017, este acceptată cu greu de apropiaţi. O parte i-au urmărit, joi-noaptea, reacţiile pe Facebook la criza din PSD şi au reacţionat, la rândul lor, la postarea liderului PNL Olt.  „În această seara( noapte),Psd a luat o decizie cu care nu este de acord! 😁 😁 😁“, este ultima postare a lui Costel Moisescu, postare care a adunat şi o mulţime de comentarii la scurt timp.

Din această dimineaţă, în schimb, prietenii îşi exprimă tristeţea.

„ Ultima postare a unui om căruia i-a pasat de soarta oamenilor....un om care a hrănit multe speranţe de mai bine...Dumnezeu să te aibă in paza Lui, Costel Moisescu! 😑“, a scris profesoara Camelia Tiţa.

citeste totul despre: