Slatina: Sunrise INC a ajuns în Olanda

Slatina: Sunrise INC a ajuns în Olanda

Slatina: Sunrise INC a ajuns în Olanda

Rebeli, enigmatici, hotărâţi şi talentaţi, Adi, Silviu şi Mihai, adică trupa Sunrise INC au pornit în căutarea succesului în muzică.


Adi, Sliviu şi Mihai sunt trei slătineni care visează să cucerească cu muzica lor lumea întreagă. Cu toate că ştiu că au pornit pe un drum greu, adolescenţii par să fi găsit reţeta succesului. „Ca să te bage în seamă cineva, trebuie să faci muzică de calitate. Este nevoie de foarte multă muncă şi de seriozitate” a spus Silviu Mândroc.
Norocul pare să le fi surâs celor trei slătineni pentru că de curând au încheiat un contract cu o casă de discuri din Olanda ca să apară cu piesa lor, „Forever in my soul” pe o compilaţie de muzică. „Au ascultat piesa pe net şi ne-au trimis propunerea. A fost cel mai frumos lucru care putea să ni sde întîmple acum când suntem pe punctul de a ne lansa la nivel naţional. O să facem un turneu de promovare, o să apărem pe la televiziuni”, a explicat Adi Mândroc.

Piese compuse în dormitor

Povestea Sunrise INC a început în urmă cu un an când Adi şi Silviu au renunţat la trupa de break-dance pe care o aveau şi s-au apucat de muzică împreună cu Mihai Toader. Au ales ca stil, pop-dance-ul cu influenţe „Pisele „Forever in my soul” şi „One in a miilion” le-am compus noi, într-un studio improvizat, în dormitor”, a povestit Silviu. Lansarea oficială a fost la festivalul „Slatina, dragostea mea”, iar acum au deja două videoclipuri filmate în Malaga, Spania.
Cu ţinute trendy şi atitudine de rebeli misterioşi, cei trei tineri cuceresc imdiat inimile spectatoarelor. De imaginea trupei se ocupă Mihai Toader care a făcut cursuri de hair-stlilist la salonul craioveanului Marian Cotoi, dar şi managerul trupei, Cosmin Băcanu. „Trebuie să avem un look al nostru pentru ca oamenii să poate să ne remarce. Ei îi tund şi aranjez pe băieţi.”,a spus Mihai.

Vor să ajungă în topuri

Trupa Sunrise INC are planuri mari de viitor. „ Vrem să stăm o lună de zile în toate topurile posibile. Vom ieşi în afară pentru că acolo există industrie de muzică. La noi în ţară nu se cumpără albume, iar muzica românească este tristă, are acelaşi meaj. Noi vrem să fim diferiţi”, a spus Sliviu.
Şi au arătat că sunt diferiţi atunci când au fost de acord ca banii de pe compilaţia din Olanda pe care ar fi trebuit să-i primească , să meargă la copiii cu probleme. Acelaşi lucru îl vor face şi în România, 5% din concertele lor vor merge la copiii care au nevoie de ajutor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: