Seară de teatru la Slatina. Amatorii de spectacole, atraşi cu “Promisiunea unei vieţi frumoase“

Seară de
teatru la Slatina. Amatorii de spectacole, atraşi cu “Promisiunea unei vieţi
frumoase“

Centrul Cultural "Eugen Ionescu" din Slatina     (FOTO: Mugurel Manea)

Iubitorii teatrului din Slatina sunt invitaţi, în această seară, la premiera unui spectacol de excepţie în oraşul de pe Olt. Este vorba despre piesa de teatru “Promisiunea unei vieţi frumoase“, pusă în scenă de Teatrul “Anton Pann” din Râmnicu-Vâlcea. Spectacolul va începe la ora 18.30. biletele fiind deja puse în vânzare de la înceoputul acestei săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Cultural “Eugen Ionescu“ din municipiul Slatina oferă amatorilor de teatru, joi - 19 martie, o seară plăcută în compania unor actori îndrăgiţi, care se potrivesc perfect rolurilor din cadrul spectacolului. Teatrul “Anton Pann” din Râmnicu-Vâlcea prezintă piesa de teatru “Promisiunea unei vieţi frumoase (din cauza lui Cehov)”, de Botos Bálint şi Raluca Sás. Regia spectacolului este semnată de Botoş Bálint, dramaturgia aparţine lui Raluca Sas-Marinescu, iar coregrafia este semnată Attila Bordas. Din distribuţie fac parte actorii: Ana Şuşca, Reka Szasz, Mădălina Ciotea, Florin Călbăjos, Olimpiu Blaj şi Radu Constantinov.

Spectacolul regizat de Balint Botos aduce pe scena slătineană o propunere inedită: textul piesei s-a construit în timpul repetiţiilor din dorinţa realizatorilor de a apropia personalităţile actorilor de cele ale personajelor. În acelaşi timp, creatorii spectacolului îşi doresc ca acest text să nu mai fie montat nicăieri în ţară sau în străinătate tocmai pentru că el a fost conceput în mod special pentru Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu-Vâlcea şi în strânsă legătură cu realităţile înconjurătoare. “Promisiunea unei vieţi frumoase” este făcută spectatorilor timp de o oră şi jumătate prin bună dispoziţie, dramă, râsete şi cântec, toate reunite într-un colaj plin de umor şi ritm.

Biletele au fost pune în vânzare de la începutul acestei săptămâni, preţul unui bilet fiind de 12,50 lei.

Mai puteţi citi pe acelaşi subiect:

Dublu eveniment cultural la Slatina: lansare carte “400 în 1” şi spectacol de teatru 

Evenimente culturale de excepţie la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările