Profesorul Alexandrei, fata dispărută la Caracal, elevă la cel mai bun liceu din Olt: „9,02 a avut media cu care a terminat clasa a IX-a“

Profesorul Alexandrei, fata dispărută la Caracal, elevă la cel mai bun liceu din Olt: „9,02 a avut media cu care a terminat clasa a IX-a“

Alexandra Măceşanu, un elev cu rezultate deosebite FOTO: Facebook/Alexandra Măcesanu

Profesorii şi colegii Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani despre care se presupune că a fost omorâtă de bărbatul de 66 ani care a luat-o „la ocazie“ în Caracal, sunt în stare de şoc. Vorbesc despre ea ca despre un copil extraordinar, iar directorul celui mai bun liceu din Olt, liceu la care a fost admisă în urmă cu un an, spune şi care au fost rezultatele fetei.

 

Alexandra a terminat clasa a IX-a la cel mai bun liceu din judeţul Olt, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul“ din Caracal, unde sunt admişi elevii cu medii foarte mari şi de unde peste 85% dintre absolvenţi se îndrepată spre facultăţi din ţară şi străinătate.

„Sunt îngrozit de acest eveniment nefericit în urma căruia uneia dintre cele mai bune eleve ale Liceului Teoretic ,,Mihai Viteazul” i-a fost curmată viaţa de o ,,bestie” cu chip uman. SINCERE CONDOLEANŢE FAMILIEI ÎNDURERATE! DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCA ÎN RAI, ALEXANDRA! Din păcate ,,oamenii nu mai sunt oameni“ !!!“, a scris pe contul său de Facebook directorul liceului, Liviu Mitroi, care îi este Alexandrei şi profesor.

Ulterior, prof. Mitroi a declarat, pentru Adevărul:  „Un copil foarte bun, o fetiţă foarte bună. 9,02 a avut media cu care a terminat clasa a IX-a, o ştiu şi de la dansuri populare. Făcea şi vioară, mi se pare, la Casa de Cultură. Un copil bun, un copil care nu vorbea neîntrebat, îşi vedea de drumul ei, de cartea ei...“, a spus profesorul, care cu greu îşi poate explica ce a determinat-o pe Alexandra, cu fire precaută, să urce în maşina presupusului ucigaş.

„Am o îngrijitoare curăţenie la şcoală care e vecină cu ei. Şi mi-a zis – domnu’ director, eu de multe ori am vrut s-o iau cu maşina, că venea la liceu, şi nu voia. «Nu, nu, nu, tanti Flori, merg cu microbuzul». Avea abonament la microbuz. Acum nu ştiu ce s-a întâmplat, chiar nu ştiu. I-a luat Dumnezeu minţile, ce pot să spun? E o tragedie, credeţi-mă că sunt şocat. Sunt în concediu, astăzi n-am ieşit din cameră, pur şi simplu n-am ieşit din cameră. Abia aştept s-ajung acasă, nu ştiu cum să fac să vin mai repede, nu-mi vine să cred. Parcă ar fi un membru al familiei mele, aşa simt, sunt şocat.

Adevărul este că m-am pus şi eu în ipostaza ei. Dacă întâlneşti un bătrânel la 60 şi ceva de ani, poate că la un bătrânel din ăsta m-aş fi urcat şi eu, nu m-aş fi gândit nicio secundă că ar putea să... Poate că ăsta a fost momentul..., când a decis să facă acea alegere şi să urce în acea maşină blestemată“, a mai spus profesorul.


Cât despre detaliile şocante din anchetă, şi dspre lipsa de reacţie a poliţiştilor, care au aşteptat ore întregi în faţa porţii agresorului, deşi aveau suficiente date că acolo se produc orori, prof. Mitroi a mai spus: „În momentul ăla, în care eu ştiam că este un caz, şi s-a sunat, dacă eram şeful poliţiei făceam un perimetru, aduceam jandarmii, poliţia, rezerviştii, dădeam Caracalul cu fundu-n sus. Îmi asumam, chiar dacă făceam o greşeală, ieşeam după asta public şi-mi ceream scuze că am greşit locaţia şi...“, a mai spus, puternic afectat de cele întâmplate, directorul Liceului Teoretic „Mihai Viteazul“.

Citeşte şi:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările