Poliţistul care s-a împuşcat în cap la Caracal a decedat

Poliţistul care s-a împuşcat în cap la Caracal a decedat

Alexandru Badiu a decedat la trei zile de la gestul extrem FOTO: Facebook /Alexandru Badiu

Alexandru Badiu, poliţistul în vârstă de 31 ani care duminică-seara, 13 octombrie 2019, s-a împuşcat în cap, în locuinţa socrilor săi din Caracal, a murit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a fost transportat, la scurt timp de la producerea evenimentului nefericit, la spital, mai întâi la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Caracal, în cursul serii ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a decedat miercuri, 16 octombrie 2019, în jurul orei 17,30.

Poliţitsul ocupa funcţia de ajutor de şef de post la Postul de poliţie Corbu, din judeţul Olt, unde a venit prin transfer cu mai puţin de o lună în urmă, din judeţul Timiş. La Corbu, conform declaraţiilor primarului comunei, Constantin Dinuţ, şi-a găsit şi o gazdă pentru a nu mai face naveta la Caracal, la 100 de kilometri, însă nu a rămas de prea multe ori în comună. Conform surselor apropiate anchetei, poliţistul, originar din Bârlad, ar fi luat decizia de a-şi pune capăt zilelor în urma neînţelegerilor cu soţia sa. Alexndaru Badiu era căsătorit de doi ani, iar în momentul în care a încercat să-şi pună capăt zilelor cu pistolul din dotare era alături de soţia sa şi de cumnat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: