Peşte, carne de porc şi pui confiscate din magazine. Unde au acţionat poliţiştii

Peşte, carne de porc şi pui confiscate din magazine. Unde au acţionat poliţiştii

Cinci dosare penale, peste 150 kilograme de produse alimentare confiscate şi amenzi de peste 100.000 lei au aplicat poliţiştii la sfârşitul săptămânii trecute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magazinele situate pe raza localităţilor Slatina, Caracal, Corabia, Osica de Sus şi Tufeni au căzut pradă acţiunii poliţiştilor de la Economic, în urma acţiunilor fiind aplicate amenzi substanţiale şi confiscate cantităţi importante de marfă.

Cinci agenţi economici din Slatina şi Caracal, care vindeau articole vestimentare  şi jucării contrafăcute au dosare penale pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, peste 200 articole purtând însemnele unor branduri de renume, în valoare de aproximativ 15.000 lei, fiind confiscate.


Mai multe magazine alimentare au fost şi acestea „călcate“ de poliţişti, de aici fiind confiscate aproximativ 80 de kilograme peşte, 60 de kilograme carne de porc şi pui, 20 de kilograme zahăr, precum şi suma de 1.200 de lei. S-au aplicat în total 28 de amenzi, în valoare totală de 117.000 lei.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: