Oltul atinge 800 infectaţi cu SARS-CoV-2, în ziua cu record naţional de decese. Un bărbat din Bîrza a murit

Oltul atinge 800 infectaţi cu SARS-CoV-2, în ziua cu record naţional de decese. Un bărbat din Bîrza a murit

Numătul persoanelor infectate cu noul coronavirus de la debutul pandemiei a atins astăzi, 4 august 2020, 800 în judeţul Olt.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele 24 ore au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus alte 13 persoane, conform datelor raportate de Grupul de Comunicare Strategică. A crescut şi numărul deceselor în legătură cu SARS-CoV-2, la Spitalul Municipal Caracal înregistrându-se alte două. Un bărbat de 67 ani, din localitatea olteană Bîrza, a decedat ieri, 3 august 2020. A fost internat iniţial la spitalul din Slatina, ulterior fiind transferat la Caracal. Pacientul suferea şi de diabet zaharat tip II, arteriopatie bilaterală obliterantă şi a ajuns la spital cu insuficienţă acută respiratorie. 

Un alt deces înregistrat, tot ieri, la Caracal, este cel al unui bărbat de 71 ani, transferat la spitalul suport COVID-19 din Olt dintr-un alt judeţ (Hunedoara). Şi în cazul acestui pacient este vorba de comorbidităţi.

La nivel naţional se înregistrează din nou un număr mare de testaţi pozitiv, 1.232, după o zi cu doar puţin peste 800 cazuri în care însă şi numărul de teste raportat a fost mic. Astăzi este în schimb record naţional de decese în legătură cu COVID-19,  48 persoane murind  (31 bărbaţi şi 17 femei).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările