VIDEO O tânără s-a aruncat în apele râului Olt. Cine a salvat-o

VIDEO O tânără s-a aruncat în apele râului Olt. Cine a salvat-o

Femeia a rezistat în apele râului până la sosirea echipajelor de prim-ajutor

O femeie în vârstă de 17 ani a încercat, luni, 11 februarie 2019, să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se în apele râului Olt, în zona unei hidrocentrale.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Femeia, care este şi mamă, a plecat de acasă cu gânduri negre, pe care le-ar fi împărtăşit chiar angajaţilor hidrocentralei de pe râul Olt, din localitatea Strejeşti, judeţul Olt. A rătăcit o vreme în zona barajului, după care angajaţii hidrocentralei nu au mai văzut-o. Împacientaţi, au căutată-o şi au zărit-o în apele râului. I-au aruncat un colac de salvare, de care femeia s-a folosit până la sosirea echipajelor de prim ajutor.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD , o autospecială pentru primă intervenţie, o autospecială pentru transport scafandri la locul intervenţiei şi două bărci pneumatice , au intervenit la barajul Strejeşti, pentru salvarea unei minore din râul Olt.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Olt. Minora, în vârstă de 17 ani, din localitatea Strejeşti, a fost găsită în zona ecluzelor, conştientă, ţinută la suprafaţa apei de un colac de salvare aruncat de angajaţii Hidroelectrica. Pompierii au acţionat cu o barcă pneumatică şi au adus-o pe femeie la mal“, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Motivul care a făcut-o pe tânără să ia decizia radicală ar fi faptul că partenerul său de viaţă a părăsit-o, lăsând-o acasă cu doi copii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: