Incendiu violent într-o locuinţă din Olt. Patru femei au avut nevoie de îngrijiri medicale

Incendiu violent într-o locuinţă din Olt. Patru femei au avut nevoie de îngrijiri medicale

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă, propagându-se şi la vecini

Pompierii au intervenit mai bine de o oră pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din judeţul Olt. Patru femei au primit îngrijiri medicale, două ajungând la spital.

Incendiul a fost sesizat prin 112 joi-seara,27 aprilie 2017,  în jurul orelor 21,00, din localitatea Brebeni din judeţul Olt. La faţa locului pompierii s-au deplasat cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Au găsit o casă cu trei camere în flăcări, fiind nevoie de mai bine de o oră pentru a lichida incendiul.

Au ars acoperişul casei pe aproximativ 100 m.p. şi bunurile din două încăperi, o camera de locuit şi o bucătărie. La sosirea pompierilor incendiul se propaga şi la o locuinţă vecină. Patru femei au avut nevoie de îngrijri medicale, trei suferind atacuri de panică, iar o a patra, o vecină a proprietarei casei în flăcări, necesitând intervenţie de specialitate pentru că a fost muşcată de un câine, la locul intervenţiei.


Echipajele de prim ajutor au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina proprietara casei, în vârstă de 86 ani, şi femeia cu plagă muşcată de câine, celelalte două persoane, care au suferit atacuri de panică, fiind asistate la locul incendiului.


Cauza producerii evenimentului în care au ars şi obiecte de mobilier, obiecte textile şi aparate electronice şi electrocasnice, au mai stabilit pompierii, este un scurtcircuit la instalaţia electrică din bucătărie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: