Incendiu de amploare la Caracal. Pompierii luptă de peste 8 ore cu flăcările

Incendiu de amploare la Caracal. Pompierii luptă de peste 8 ore cu flăcările

Peste 20 de pompieri intervin, de mai bine de opt ore, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la groapa de gunoi de la marginea municipiului Caracal.

Ştiri pe aceeaşi temăIncendiul izbcnit la groapa de gunoi de la marginea municipiului Caracal, spre municipiul Craiova, a fost anunţat pompierilor în jurul orelor 14,30. 

La faţa locului au ajuns pompieri din cadrul Detaşamentului Caracal şi al Detaşamentul ui Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două motopompe remorcabile, intervenţia fiind iniţial coordonată de comandantului Detaşamentului Caracal, până când la faţa locului s-au deplasat inspectorul-şef şi prim-adjunctul ISU Olt.

La ore bune de la debutul operaţiunii, pompierii militari continuă intervenţia, două motopompe refulând apă asupra focului, iar alte două motopompe asigurând alimentarea continuă cu apă a autospecialelor de stingere, în spijin fiind adus şi un excavator al Adiministraţiei Domeniului Public şi Privat Caracal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: