Eduard Ciocăzanu, primarul pesedist de Caracal, exclus din partid

Eduard Ciocăzanu, primarul pesedist de Caracal, exclus din partid

Imagine cu sediul Primăriei Caracal şi Eduard Ciocăzanu  (FOTO: Mugurel Manea)

Eduard Ciocăzanu, primarul oraşului Caracal, a fost exclus din PSD, partid al cărui membru era. Decizia drastică a fost luată marţi seară, în urma unei şedinţe a organizaţiei locale. Propunerea de excludere a venit din partea deputatului Dan Ciocan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Faptul că cel care a venit cu propunerea îndepărtării din partid a primarului Eduard Ciocăzanu a venit din partea deputatului Dan Ciocan nu a surprins pe nimeni, cei doi fiind cunoscuţi că nu se aveau ”la suflet”. Propunerea lui Ciocan, un om de afaceri controversat, a fosrt îmbrăţişată şi de către ceilalţi membri ai organizaţiei participanţi la şedinţa de marţi seară.

Contactat telefonic, edilul Ciocăzanu nu a dorit să comenteze situaţia: “Este o decizie a partidului pe care o respect şi nu o comentez”

Eduard Ciocăzanu era, până marţi seară, şi preşedintele PSD Caracal, funcţie preluată acum tot de deputatul Dan Ciocan, care va deţine postul până la organizarea alegerilor pentru desemnarea unui nou preşedinte.

“Au fost discuţii mai vechi în cadrul organizaţiei PSD Caracal legate de activitatea politică a lui Eduard Ciocăzanu, iar aseară (marţi - 28 iulie) s-a luat decizia excluderii sale. Până la alegerea unui nou preşedinte conducerea organizaţiei locale va fi asigurată, conform statutului, de către preşedintele executiv (Dan Ciocan)”, a declarat Marius Oprescu, preşedintele executiv interimar al PSD Olt, care a precizat că alegerile municipale pentru şefia organizaţiei de la Caracal va avea loc peste aproximativ o lună de zile.

Eduard Ciocăzanu se află la primul lui mandat ca primar al oraşului Caracal. În ce-l priveşte pe care care l-a alungat din partid pe edilul din Caracal, Dan Ciocan (54 ani), acesta este fratele lui Cornel Ciocan, cei doi având împreună mai multe firme, dintre care ”cap de listă” est T Dancor Romconstruct SRL, o firmă abonată la bugetul Consiliului Judeţean Olt, dar nu numai. Fratele lui Dan Ciocan se află după gratii după ce a fost găsit găsit vinovat de evaziune fiscală. În prezent, firmele celor doi fraţi originari din comuna Rotunda sunt conduse prin tot felul de interpuşi. Anul trecut, fratii Ciocan au reuşit să mai dea o lovitură: au semnat un contract de 490 miliarde lei vechi pentru întreţinerea drumurilor judeţene până în 2017.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările