Băiat de 13 ani, dispărut. Viorel era în plasament la un asistent maternal

Băiat de 13 ani, dispărut. Viorel era în plasament la un asistent maternal

Un asistent maternal din localitatea Scorniceşti, judeţul Olt, a anunţat, sâmbătă-dimineaţă, 15 ianuarie 2022, că adolescentul pe care îl îngrijea în plasament a dispărut de la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Băiatul, Nicolae Viorel Gălan, are 13 ani şi a dispărut de acasă. Asistentul care îl avea în plasament le-a spus poliţiştilor că în seara de vineri, 14 ianuarie, adolescentul era în camera lui, însă dimineaţă a fost de negăsit. 

Băiatul nu este la primul asistent maternal, în trecut de asemenea plecând din familiile în care a fost plasat spre îngrijire - le-a mai dezvăluit asistentul maternal poliţiştilor. 

De obicei, el era găsit la locuinţa tatălui biologic, în localitatea Grojdibodu, aflată la zeci de kilometri distanţă, însă de data aceasta pista nu s-a mai dovedit valabilă.

„În aceasta dimineata am fost sesizaţi de către Mehedinţu Viorel, din oraşul Scorniceşti, sat Chiţeasca, despre faptul că băiatul pe care îl are în plasament, Gălan Nicolae Viorel, de 13 ani, a dispărut de la domiciliu. 

Din primele verificări, s-a stabilit că acesta a mai plecat şi de la alţi asistenti maternali.

Semnalmente: 1,75 m înalţime, ochi albaştri, păr şaten, tuns scurt. Purta pantaloni de culoare neagră, geacă neagră, hanorac cu glugă, iar in picioare ghete maro“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Cei care pot da relaţii sunt rugaţi să sune la 112.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Tupeu de hoţi într-o comună din Argeş: Au furat camerele de supraveghere montate ca să prevină furturile

George Simion şi Noua Dreaptă, scandal la Timişoara. Reacţia lui Dominic Fritz: „Scopul acestor bande a fost să creeze haos şi panică în instituţie”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările