FOTO VIDEO Aproximativ 10.000 de sibieni au ieşit masiv în stradă ca să ceară demisia guvernului: „Dragnea, nu uita România nu-i a ta!”

FOTO VIDEO Aproximativ 10.000 de sibieni au ieşit masiv în stradă ca să ceară demisia guvernului: „Dragnea, nu uita România nu-i a ta!”

Sibiul se numără printre oraşele din România în care oamenii au ieşit să protesteze contra guvernării, vineri 10 august, când la Bucureşti mii de români, inclusiv din diaspora, au venit să ceară demisia Guvernului Dăncilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 23:10 Protestul din Sibiu s-a încheiat după aproape 4 ore. Aproximativ 10.000 de sibieni au mărşăluit pe străzile oraşului, scandând lozinci anti-PSD şi antiguvernamentale. Aceştia au cerut demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, demisia premierului Viorica Dăncilă şi organizarea de alegeri anticipate. Aproape de ora 23:00, miile de manifestanţi au ajuns în Piaţa Mare din centrul oraşului, după care s-au oprit în faţa sediului PSD din Sibiu. Acolo, a fost adusă o coroană funerară, iar tinerii din faţa clădirii socil-democraţilor l-au huiduit pe liderul acestora, Liviu Dragnea.
 
 
 
La ora 19:00 aproximativ 3.000 de oameni s-au adunat în centrul oraşului pentru a participa la un marş de protest pe străzile Sibiului. La scurt timp, numărul acestora a ajuns la 5.000, iar după o oră de proteste se estimează că sunt peste 8.000 de oameni.
 
Sibienii urmază traseul obişnuit deja pe care l-au utilizat şi la manifestaţiile anterioare: Calea Dumbrăvii, str. Mihai Viteazul, piaţa Rahovei, strada Semaforului etc.
 
 
Oamenii au venit cu steaguri, portavoce şi vuvuzele şi strigă “PSD, ciuma roşie!”, “Demisia!”, “Jos Dragnea!”, ”România, trezeşte-te!” sau „Dragnea, nu uita România nu-i a ta!” etc. Mitingul este autorizat de Primărie să aibă loc până la ora 22:00. În mulţime sunt oameni de diferite vârste, inclusiv copii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: