Soliştii Operei din CLuj au interpretat arii celebre printre mere, cartofi şi roşii (FOTO)

Câţiva tineri artişti ai Operei Naţionale Române din Cluj au susţinut în această după-amiază un recital inedit cu muzică de operă, printre tarabele comercianţilor din Piaţa Cibin.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITITI SI

Balet în Piaţa Mare a Sibiului

Luaţi prin surprindere, atât precupeţii, cât şi trecătorii s-au oprit imediat din activităţile obişnuite, pentru a-i asculta pe tinerii artişti. Aceştia au prezentat cinci compoziţii musicale din repertoriul lui Giacomo Puccini şi a lui Geroges Bizet.


La sfârşitul reprezentaţiei, sibienii i-au răsplătit cu ropote de aplauze pe cei care le-au inveselit ziua. „ Este ceva unic, ceva ce vezi doar o dată în viaţă. Am rămas plăcut surprins“, a spus Ioan Preda, unul dintre cumpărători. „ N-am ştiu că va fi acest eveniment, dar am auzit muzica şi am zis să mă apropii să văd mai bine. A fost excepţional, nu am mai văzut decal la televizor aşa ceva“ a spus şi Silvia Broju.


Scop precis

Evenimentul, care a avut loc ieri şi la Cluj, vine să promoveze Transilvania Fest, care va avea loc în perioada 30 iulie 1 august, la Biertan. „ Evenimentul va aduce într-un singur loc muzica tradiţionala, ateliere de lucru, o expoziţie de meşteşuguri şi cinema în aer liber“, a spus Adina Cristina Raţiu, managerul proiectului.


Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările