Sibiu: Au vrut să îşi afume carnea, dar i-au dat foc

Sibiu: Au vrut să îşi afume carnea, dar i-au dat foc

Pompierii au reusit sa lichideze cele doua incendii. Foto arhiva

O familie din localitatea Bradu, judeţul Sibiu, a solicitat intervenţia pompierilor, pentru stingerea unui incendiu, izbucnit în această dimineaţă, la afumătoarea din curte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incendiul s-a produs în jurul orei 5.30, iar la faţa locului a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Avrig.

„Acesta a reuşit să localizeze incendiul şi să înlăture consecinţele negative. Intervenţia efectivelor I.S.U. Sibiu nu a mai fost necesară”, spune Diana Lazăr, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Acoperiş în flăcări, la Boiţa

Incendiul de la Bradu nu a fost singurul care le-a dat bătăi de cap pompierilor sibieni. Aseară, în jurul orei 21.00, aceştia au fost soicitaţi să intervină şi în localitatea Boiţa, acolo unde acoperişul unei case fusese cuprins de flăcări. „Pentru lichidarea incendiului şi înlăturarea consecinţelor negative ale acestuia, au intervenit un echipaj al  Detaşamentului de Pompieri Sibiu, cu două autospeciale de stingere a incendiului, precum şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Talmaciu”, adaugă Diana Lazăr.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă acoperişul casei a ars, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, precum şi mobilierul dintr-o cameră, 200 de kilograme de textile si 400 de kilograme de carne.

Potrivit reprezentanţilor ISU Sibiu, cauza probabilă care ar fi putut determina izbucnirea incendiului este amplasarea necorespunzatoare a materialelor combustibile, faţă de mijloacele de încălzire.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările