Carmen Iohannis va preda în continuare la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr“ din Sibiu

Carmen Iohannis va preda în continuare la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr“ din Sibiu

Carmen Iohannis. FOTO: Mediafax

Carmen Iohannis, soţia presedintelui Klaus Iohannis, va preda în continuare Limba engleză la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, aceasta cerând Consiliului de Administraţie al unitătii şcolare încadrarea cu o jumătate de normă pentru anul şcolar 2015 - 2016.

Ştiri pe aceeaşi temă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Judeţului (ISJ) Sibiu, Livia Creţulescu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a decis să predea Limba engleză la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu şi în anul şcolar 2015 - 2016.

"Doamna Iohannis a cerut în scris să predea în continuare, cu jumătate de normă, la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Sibiu. Consiliul de Administraţie al unitătii a decis să accepte cererea, iar doamna Iohannis va preda în continuare Limba engleză", a declarat Livia Creţulescu.

Potrivit acesteia, profesorii unităţii şcolare respective "şi-au manifestat bucuria de a o avea pe Carmen Iohannis în continuare în mijlocul colectivului". Cel mai probabil, soţia preşedintelui Iohannis va sustine cele opt ore care formează o jumătate de normă în două zile consecutive. Carmen Iohannis preda de mai mulţi ani Limba engleza la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, unitate de învăţământ la care a fost şi ea elevă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările