Şedinţă în CL Mediaş: mai mulţi bani pentru fotbaliştii şi baschetbaliştii de la Gaz Metan

Şedinţă în CL Mediaş: mai mulţi bani pentru fotbaliştii şi baschetbaliştii de la Gaz Metan

Sediul primăriei Mediaş

Consilierii locali medieşeni se întrunesc în şedinţă ordinară luni, 25 iulie, la ora 16.00, în Sala „Daniel Thellmann“ a Primăriei. Până în acest moment au fost incluse pe ordinea de zi un număr de 14 proiecte de hotărâre.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITEŞTE ŞI:

Copşăneanul-erou care a salvat doi oameni dintr-un incendiu, premiat ieri de primar şi pompieri

43.000 de puieţi plantaţi la Mediaş

Un prim proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi se referă la alocarea unei sume de bani pentru susţinerea financiară/premierea fotbaliştilor şi a baschetbaliştilor de la Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaş. Un alt proiect de hotărâre se referă la participarea prin cofinanţare a municipiului Mediaş la realizarea Festivalului Internaţional de Film „Mediaş Central European Film Festival“ ce se va desfăşura în perioada 05 – 11 septembrie.


Consilierii locali medieşeni vor analiza proiectul de hotărâre privind suplimentarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Direcţiei Poliţia Locală pe anul 2011. Un alt proiect de hotărâre se referă la avizarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru „Construire hală industrială de producţie mase plastice“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările