Încă un sens giratoriu în Sibiu – la intersecţia străzilor Octavian Goga şi Nicolae Olahus

Încă un sens giratoriu în Sibiu – la intersecţia străzilor Octavian Goga şi Nicolae Olahus

Un nou sens giratoriu va fi amenajat in Sibiu - Foto Arhiva Adevărul

Consilierii locali vor vota în şedinţa de joi un proiect de hotărâre privind amenajarea unui nou sens giratoriu în Sibiu, la intersecţia străzilor Octavian Goga şi Nicolae Olahus.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Potrivit proiectului de hotărâre postat pe site-ul municipalităţii, DPC S.A. a întocmit documentaţia în vederea realizării acestui sens giratoriu. 
 
„În prezent circulaţia pe strada Nicolae Olahus, care face legătura între strada Şcoala de Înot, Calea Dumbrăvii şi zona cartierului Hipodrom, în zona intersecţiei cu strada Octavian Goga, este reglementată cu ajutorul indicatoarelor şi a insulelor de dirijare.
 
Datorită traficului intens pe această arteră, a numărului mare de pietoni, precum şi de existenţa în apropiere a Sălii Transilvania, în anumite momente apar probleme de fluenţă în trafic. Ţinând cont şi de introducerea de noi sensuri unice pe strada Octavian Goga şi calea Dumbrăvii se imoune amenajarea unui sens giratoriu”, se arată în proiectul de hotărâre. 
 
Vă mai recomandăm: 
 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: