60 de copii din Braşov descoperă viaţa la ţară, la Sibiu

60 de copii din cartierul Tractorul din Braşov pleacă mâine în vacanţă la bunicii de la ţara, la Cisnădioara, judeţul Sibiu, în cadrul proiectului cu acelaşi nume, organizat de Asociaţia Colors în parteneriat cu Şcoala generală nr. 13 Braşov şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret Sibiu şi finanţat de programul Tineret în Acţiune şi sponsori.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cei 60 de copii, cu vârsta între 7-13 ani, au fost selectaţi din rândul elevilor Şcolii generale nr. 13, din familii cu risc social.

Pentru o parte dintre ei este pentru prima oară când participă la o tabără. Pentru alţii este o bună ocazie de a se familiariza cu viaţa la ţară, cu zonă Mărginimii Sibiului şi tradiţiile ei.

Timp de o săptămâna toţi copiii vor avea parte de jocuri şi ateliere creative pregătite de animatorii Asociaţiei Colors, vor vizită cetatea Cisnadioarei şi vor luă parte la activităţi în casele bunicilor care sunt voluntari în proiect; vor respiră aer curat şi vor fi mai aproape de natură.

Copiii şi voluntarii animatori vor fi cazaţi la Centrul de Tineret al Direcţiei Judeţene pentru Tineret Sibiu din Cisnădioara, din 25 şi până în 31 august.

„Ne bucurăm nespus să vedem că ceea ce a pornit că o idee a unui grup de tineri s-a concretizat într-o iniţiativă finanţată atât de un program al Uniunii Europene, cât şi de sponsori locali. De abia aşteptăm să ajungem împreună cu copiii la Cisnădioara, pentru că le-am pregătit o săptămâna plină de culori” a declarat Lucian Popa, coordonator al proiectului. 

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările