Trei cetăţeni din Sri Lanka, prinşi de poliţiştii de frontieră când încercau să treacă ilegal în Ungaria

Trei cetăţeni din Sri Lanka, prinşi de poliţiştii de frontieră când încercau să treacă ilegal în Ungaria

Cei trei cetăţeni prinşi de poliţiştii de frontieră. FOTO: ITPF Sighetu Marmaţiei

Doi bărbaţi şi o femeie din Sri Lanka au încercat să treacă ilegal graniţa pentru a ajunge în Ungaria. Drumul lor a fost însă oprit de către poliţiştii de frontieră din Berveni, judeţul Satu Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cei trei au fost prinşi sâmbătă, 19 octombrie, de către poliţiştii de frontieră, în jurul orei 01:30, în apropierea frontierei de stat a României cu Ungaria, pe direcţia localităţii Oar. Atât femeile cât şi bărbatul care le însoţea se deplasau pe jos către Ungaria, iar din declaraţiile acestora, intenţionau să ajungă într-un stat din spaţiul Schengen.
 
„Cei în cauză au fost duşi la sediul Poliţiei de Frontieră pentru continuarea cercetărilor, constatându-se astfel că este vorba de trei cetăţeni din Sri Lanka, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 29 şi 40 de ani, care au intrat legal în România”, au arătat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.
 
Cei trei cetăţeni din Sri Lanka sunt cercetaţi acum pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Conform procedurilor legale, aceştia au fost predaţi în cursul dimineţii de sâmbătă, 19 octombrie, reprezentanţilor Biroului pentru Imigrări al judeţului Satu Mare.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: