Masacru de Paşte. Sute de oi şi capre au fost sacrificate, anul acesta, de sărbătorile pascale

Masacru de Paşte. Sute de oi şi capre au fost sacrificate, anul acesta, de sărbătorile pascale

Directorul DSVSA Satu Mare, Nicolae Dumuţa, a declarat că în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, au fost sacrificate un număr de 898 de caprine şi ovine. FOTO - portalsm

Peste 800 de miei şi iezi au fost sacrificaţi în abatoarele autorizate din Satu Mare în perioada premergătoare sărbătorilor Pascale. Peste 200 de controale au fost efectuate de către agenţii economici ai DSVSA Satu Mare în unităţile din judeţ, fiind constatate contravenţii în valoare de 60.000 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Directorul DSVSA Satu Mare, Nicolae Domuţa, a prezentat raportul privind rezultatul controalelor efectuate de Comisia mixtă alcătuită prin Ordinul prefectului, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural.

Controlul s-a desfăşurat în perioada 26.03 – 11.04.2014 şi a vizat unităţi din toate categoriile, începând cu comercializarea, depozitarea, procesarea alimentelor, transportul acestora, incluzându-se şi  toate pieţele agroalimentare din judeţul nostru.

Conform raportului, în perioada premergătoare sărbătorilor Pascale au fost sacrificate în abatorul autorizat un număr total de 898 capete ovine şi caprine, din care 420 capete în perioada 30.03 – 03.04.2015 şi un număr de 478 de capete ovine şi caprine în perioada 06.04 – 10.04.2015.

Vă mai recomandăm

Sacrificarea mieilor de Paşti, doar în punctul de la Piaţa de vechituri

Un sătmărean şi-a făcut plinul de Paşte: a cumpărat din Maramureş 320 l de alcool. Amenzi de 7 500 de lei aplicate de poliţişti în Săptămâna Mare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările