Doctoriţă şi asistentă lovite de un fals cetăţean german la spitalul de urgenţe din Satu Mare: „Doamnei doctor i-a dat cu un flacon de suc în cap“

Doctoriţă şi asistentă lovite de un fals cetăţean german la spitalul de urgenţe din Satu Mare: „Doamnei doctor i-a dat cu un flacon de suc în cap“

Agentul firmei de pază a încercat aplanarea conflictului. FOTO: presasm.ro

Un român care s-a dat drept cetăţean german a lovit o doctoriţă şi o asistentă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare pe motiv că n-ar fi fost tratat cum îşi dorea.

Potrivit Presasm.ro, bărbatul s-a prezentat la unitatea de primire urgenţe în noaptea de miercuri spre joi, 3 octombrie, în jurul orei 1:30. Bărbatul de 43 de ani din Ploieşti s-a recomandat a fi cetăţean german şi a cerut să i se administreze o perfuzie. În caz contrar, acesta ameninţa că se va da de pământ. 
 
La câteva minute, acesta s-a aruncat de pământ după care a pălmuit o asistentă, iar doctoriţei care era de gardă i-a dat cu un flacon de suc în cap. Totul s-a întâmplat sub privirile altor bolnavi care se aflau în Unitatea de Primire Urgenţe.
 
„Eram şi eu în sala de aşteptare, l-am văzut când a venit, era băut şi a zis să îi facă perfuzie, dacă nu se aruncă de pământ. Şi în secunda doi s-a şi trântit de pământ. După, s-a ridicat şi a început să înjure tot personalul, pe o asistentă a pălmuit-o, iar la o doamnă doctor i-a dat cu un flacon de suc în cap. S-a îmbrâncit şi cu un domn de la securitate. Pe urmă a venit poliţia şi l-au luat”, spune un martor pentru PresaSM.
 
Scandalul a avut loc cu doar câteva ore înainte de vizita Ministrului Sănătătţii, Sorina Pintea, la unitatea medicală din Satu Mare. 
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: