Cod roşu pentru şoferii de tiruri şi camioane care au tranzitat PTF Petea

Cod roşu pentru şoferii de tiruri şi camioane care au tranzitat PTF Petea

TIR-urile au aşteptat mai bine de 3 ore pentru a tranzita vama Petea Sursa Facebook Politia de Frontieră

Nervii şoferilor de TIR care s-au aflat azi în Punctul de Trecere al Frontierei Petea au fost puşi la grea încercare. Timpul de aşteptare la graniţă a fost de 210 minute.

Numărul foarte mare de camioane prezentate la control au supraglomerat Punctul de Trecere al Frontierei Petea determinând emiterea unui cod roşu în vamă (corespunzător unui timp de aşteptare de peste 59 minute), iar şoferii au fost nevoiţi să se înarmeze cu multă răbdare. 

Atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară a fost deschise câte o singură arteră pentru camioane. Nu este prima dată când acest lucru se întâmplă, se plâng aceştia. 
 
Cu toate că sunt obişnuiţi, şoferii se revoltă de fiecare dată când se lovesc de timpi de aşteptare crescuţi. Fiecare întârziere le dă peste cap programul bine stabilit pe care îl au pentru încărcarea sau descărcarea mărfurilor, iar în unele cazuri aceste întârzieri aduc chiar şi penalităţi. 
 
Nici pentru şoferii de autoturisme situaţia nu a fost cea mai favorabilă. Timpii de aşteptare la autoturismele mici au fost de circa 30 de minute, iar autorităţile au emis cod galben (corespunzător unui timp de aşteptare între 30 şi 59 minute) pe ambele sensuri. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Frontiera, tot mai aglomerată. Câte persoane au intrat în ţară în ultimele 24 de ore

Aproximativ 91.000 de persoane au tranzitat frontiera în ultimele 24 de ore

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările