Aparatul RMN de la Satu Mare s-a defectat. Investigaţiile la coloană nu se pot realiza până la remedierea problemei

Aparatul RMN de la Satu Mare s-a defectat. Investigaţiile la coloană nu se pot realiza până la remedierea problemei

RMN-ul de la Spitalul Judeţean Satu Mare s-a defectat săptămâna trecută  FOTO  arhivă

Pacienţii de la Spitalul Judeţean Satu Mare programaţi pentru examenul de rezonanţă magnetică nucleară (RMN) la coloană vertebrală sunt nevoiţi să facă acest test în alt oraş sau să aştepte până ce problema va fi remediată.  Când se va întâmpla asta nu ştiu nici reprezentanţii firmei, deoarece piesele necesare pentru a remedia problema sunt comandate din străinătate.

Sătmărenii care au fost programaţi de Casa de Asigurări de Sănătate pentru examenul RMN la coloană vertebrală trebuie să mai aştepte încă o lună pentru identificarea problemelor pe care le au sau să se programeze în alt oraş pentru testul de rezonanţă din cauză că aparatul de la Spitalul Judeţean Satu Mare s-a defectat.

Problema însă îi afectează doar pe cei care au fost programaţi pentru investigaţiile la coloană vertebrală. Potrivit directorului firmei SC Eurorad din Oradea, cea care a făcut investiţia de la Spitalul Judeţean Satu Mare, aparatul s-a defectat săptămâna trecută, însă nu poate fi reparat foarte repede pentru că piesele necesare trebuie aduse din străinătate.

“Programările nefiind de urgenţă, pacienţii afectaţi au rămas programaţi,  dar rămâne să îi anunţăm când aparatul va fi reparat. Sperăm să remediem problema în cel mai scurt timp”, spune Violeta Morar, directorul punctului de lucru din Satu Mare al firmei.

Vă recomandăm şi

Spitalul Municipal Timişoara va primi un aparat RMN în valoare de un milion de euro

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia are nevoie de un aparat RMN pentru a rămâne în categoria a treia

Sătmărenii vor putea să-şi facă analizele la laborator, fără fi nevoiţi să stea cu noaptea-n cap pentru o programare

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: