FOTO VIDEO A spart geamul Poliţiei şi l-a rănit pe ofiţerul de serviciu

FOTO VIDEO A spart geamul Poliţiei şi l-a rănit pe ofiţerul de serviciu

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa s-a sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj şi distrugere. Conducătorul auto Teoharescu Bogdan a fost trimis în judecată în cursul anului 2012 tot pentru fapte similare.

A spart geamurile poliţiei din Oraviţa şi l-a rănit pe ofiţerul de serviciu. Astăzi a primit 29 de zile de arest preventiv drept răsplată. Teoharescu Mugur Bogdan a fost oprit în seara zilei de 20 ianuarie de o patrulă mixtă a poliţiei şi poliţiei de frontieră. Pentru că duhnea a alcool, a fost luat la sediul Poliţiei Oraşulu Oraviţa pentru a fi testat cu aparatul alcool test. Aici, omul şi-a ieşit din fire şi a aruncat cu scaunul după poliţiştii care-l audiau.
Poliţiştii au observat autovehiculul care circula din direcţia Timişoara spre Grădinari şi care la prima intersecţie a virat brusc spre dreapta, trezind suspiciunea poliţiştilor care au procedat la urmărirea autoturismului folosind semnalale luminoase, reuşindu-se oprirea automobilului după aproximativ 50 m. Cu ocazia verificărilor s-a constatat că la volan s-a aflat Teoharescu Bogdan, în vârstă de 35 ani. Conducătorul auto a fost condus la Sediul Poliţiei Oraviţa în vederea testării acestuia cu aparatul alcooltest. La solicitarea poliţiştilor să efectueze testarea cu aparatul alcooltest, conducătorul auto a spart geamul de la sala în care se afla cu un scaun, rănind la faţă ofiţerul de serviciu, fiind necesară imobilizarea şoferului.
În urma testării cu aparatul alcooltest a lui Teoharescu Bogdan, a rezultat o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Oraviţa în vederea recoltării probelor biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi distrugere. Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa s-a autosesizat în cauză adăugând şi acuzaţia de ultraj, iar şoferul Teoharescu Bogdan a fost propus pentru arestare preventivă. Magistraţii au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.
În faţa magistraţilor şoferul şi-a recunoscut fapta şi spune că a procedat astfel pentru că era speriat că i se va ridica permisul, pe care, spune el, l-a obţinut foarte greu. Teoharescu Bogdan mai este cercetat şi în alte dosare penale, tot pentru acuzaţia de ultraj.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările