Un bărbat a încercat să-şi ucidă fosta iubită după ce i-a întins o capcană pe un drum comunal din Vâlcea. „Ştia că va trece cu maşina prin zona respectivă“

Un bărbat a încercat să-şi ucidă fosta iubită după ce i-a întins o capcană pe un drum comunal din Vâlcea. „Ştia că va trece cu maşina prin zona respectivă“

Un bărbat de 29 de ani dintr-o comună vâlceană i-a tăiat gâtul fostei iubite, iar apoi a încercat să se sinucidă în acelaşi mod.

Ştiri pe aceeaşi temă

O tânără de 19 ani a fost victima unei agresiuni violente în timp ce se deplasa cu maşina personală pe drumul dintre comunele vâlcene Galicea şi Stoileşti. Şoferiţa a fost nevoită să oprească, la un moment, pentru a îndepărta un maldăr de crengi care-i bloca înaintarea pe şosea.

În acest interval, un bărbat de 29 de ani, fost iubit al tinerei, a apărut dintr-un loc în care se ascunsese şi a atacat-o cu un cuţit, după un schimb de replici scurt şi agresiv. Potrivit declaraţiilor date ulterior de femeie la Poliţie, bărbatul i-ar fi pus cuţitul la gât şi i-ar fi spus: „Ţi-am spus că nu te las să trăieşti fără mine! Nu pot să stau fără tine, dar nu vreau să stai nici tu fără mine”. După aceea, a încercat să-şi ucidă fosta iubită, tăindu-i gâtul. 

„Probabil a crezut că a omorât-o, fiindcă după aceea s-a tăiat şi el la gât cu acelaşi cuţit, în încercarea de a-şi curma zilele”, a explicat dr. Ion Neamu, şeful de la Medicină Legală Vâlcea.
 
„Totul s-a întâmplat în maşină. După aceea, agresorul a plecat prin sat, bănuim că după ajutor”, spun poliţiştii implicaţi în anchetarea cazului. Localnicii i-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge pe şosea, iar pe tânără în maşină, în apropiere.

Agresorul şi victima au ajuns la Spitalul Judeţean Vâlcea. Femeia este externată în acest moment cu câteva cusături la gât, iar fostul iubit este încă pe patul de spital, de unde probabil va ajunge în arest.
 
În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care îl va primi tânăra de 19 ani, agresorul va fi cercetat fie pentru tentativă de omor, fie vătămare corporală, fie pentru lovituri care i-au pus în pericol viaţa.

Anchetatorii sunt convinşi că fapta a fost premeditată: „Ştia că va trece cu maşina prin zona respectivă, îi cunoştea orarul şi s-a gândit cum s-o facă să oprească maşina. Aşa că s-a dus în pădurea de la marginea drumului, a strâns crengi uscate şi le-a pus pe mijlocul drumului. Iar când tânăra era ocupată cu degajarea drumului, s-a urcat fără probleme în maşină”, arată surse din Poliţie implicate în anchetă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările