Copil călcat de o maşină aflată în marşarier, pe o trecere de pietoni din faţa sediului poliţiei din Râmnicu Vâlcea

Copil călcat de o maşină aflată în marşarier, pe o trecere de pietoni din faţa sediului poliţiei din Râmnicu Vâlcea

Accident pe o trecere de pietoni din faţa sediului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea Foto gazetavalceana ro

Un accident rutier s-a produs în Râmnicu Vâlcea pe o trecere de pietoni aflată chiar în faţa sediului Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Victima este un copil de 9 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, 30 septembrie, la orele prânzului, un elev care tocmai terminase orele de curs îndreptându-se spre casă a fost călcat de o maşină pe o trecere de pietoni.

Accidentul s-a petrecut la intersecţia bulevardului Calea lui Traian cu strada Mihai Eminescu, exact în faţa sediului Poliţiei vâlcene (IPJ). 

Şoferul, potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii IPJ Vâlcea, un tânăr de 22 de ani din Râmnicu Vâlcea, conducea un BMW când a efectuat manevra de mers înapoi şi nu a observat la timp copilul care se angajase în traversarea străzii.

Minorul de 9 ani se întorcea de la o şcoală aflată în apropiere şi se îndrepta spre casă. Elevul „se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni”, a subliniat aceeaşi sursă adăugând că „la prima vedere, minorul este rănit uşor”, dar şi că „a fost transportat la o unitate spitalicească”, mai exact la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea pentru investigaţii suplimentare.

În funcţie de leziunile suferite de copil, tânărul şofer se poate alege cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările