VIDEO Explicaţie halucinantă a medicului care a refuzat să interneze un pacient: „Am crezut că a băgat acolo nişte bani!“

VIDEO Explicaţie halucinantă a medicului care a refuzat să interneze un pacient: „Am crezut că a băgat acolo nişte bani!“

Medicul Marta Coman a demisionat de la Spitalul din Băicoi FOTO Diana Frîncu

Marta Coman, medicul care a refuzat să interneze o bătrână în vârstă de 87 de ani cu afecţiuni cardiace pe motiv că „nu-i merge pixul”, a demisionat de la Spitalul din Băicoi. Doctoriţa avea un contract de colaborare cu Spitalul Orăşenesc din Băicoi, în baza căruia asigura doar gărzile la Centrul de Primire Urgenţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia medicului a fost luată în cursul zilei de luni, după ce la spitalul din Băicoi au fost declanşate anchete ale autorităţilor locale, dar şi a Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.

Medicul a fost filmat cu camera ascunsă chiar de către nepoata bătrânei pe care Marta Coman a refuzat să o interneze în spital. După ce filmarea a ajuns pe internet, Marius Constantin, primarul oraşului Băicoi a solicitat managerului spitalului să renunţe la colaborarea cu medicul incriminat.

Întrebată care a fost motivul pentru care a refuzat internarea bătrânei cardiace, medicul Marta Coman a explicat: “Oamenii nu ştiu să vorbească, nu mai ştim să ne comportăm normal. Dacă am şti să ne mai comportăm normal, să rugăm frumos, s-ar întâmpla lucruri bune, dar dacă intrăm cu cizmele în viaţa altor oameni, peste competenţa unui medic şi peste ce ar trebui să facă un medic, atunci nu s-ar mai întâmpla lucrurile acestea”, a spus doctoriţa.

Întrebată dacă ea a avut un comportament civilizat, medicul a răspuns „Categoric nu”.

În plus, Marta Coman a explicat că a rupt documentele medicale ale pacientului, de teama că nepoata să nu fi strecurat printre hârtii o sumă de bani drept şpagă.

„Mi-a fost frică că a băgat acolo nişte bani. Înţelegeţi? Din cauza asta. Asta este. Nu iau şpagă de la pacienţi”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările