Un bărbat din Prahova a decis să se sinucidă după ce a fost terorizat de doi adolescenţi

Un bărbat din Prahova a decis să se sinucidă după ce a fost
terorizat de doi adolescenţi

Un bărbat din Prahova a decis să-şi pună capăt zilelor după ce, exact cu o lună înainte, a fost bătut zdravăn de doi puşti, la marginea unui drum din comuna Brazi.

Bărbatul a fost găsit spânzurat în în casa sa din comuna Colorăţii Colţ. Descoperirea macabră a fost făcută în seara zilei de 7 aprilie, în jurul orelor 21.30.  

”În urma examinării sumare a suprafeţei exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la SML Prahova, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

Potrivit sursei citate, exact cu o lună înainte să facă gestul extrem, bărbatul depusese o plângere la Postul de Poliţie Brazi. Acesta reclama faptul că a fost bătut şi înjurat de doi adolescenţi, unul în vârstă de 15 ani şi altul de 17 ani. Nu este clar care a fost motivul pentru care bărbatul a fost agresat de cei doi. Potivit unor surse judiciare, puştii sunt cunoscuţi ca hoţi de buzunare, iar bărbatului ar fi încercat să-i fure ţigările.

În baza plângerii, poliţiştii s-au autosesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, fiind întocmit un dosar penal. Totodată, minorii au fost audiaţi şi sancţionaţi contravenţional conform Legii nr. 61/1991 pentru proferarea de injurii.

Fiica unui preot din Prahova, condamnată la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru tentativă de omor. A vrut să-şi omoare prietena

Au fost prinşi autorii crimei de la Braşov. Victima, un bărbat de 46 de ani, aştepta un masaj

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările