Un bărbat băut, înarmat cu un cuţit, a atacat paznicii unui magazin

Un bărbat băut, înarmat cu un cuţit, a atacat paznicii unui magazin

Un bărbat aflat în stare de ebrietate a intrat înarmat cu un cuţit într-un supermarket din zona de Sud a Ploieştiului. Agresorul a fost prins de către paznicii magazinului, dar doar după ce au folosit spray iritant lacrimogen.

Evenimentul s-a petrecut luni după-amiază, în jurul orei 18:00, în faţa Poştei din Bariera Bucureşti, aunţă zdp.ro.

Martorii susţin că un bărbat, care urla şi ameninţa cu un cuţit în mână, ar fi provocat 2 paznici de la un magazin din zonă.

Individul a fost urmărit până în staţia de autobuz, unde mai mulţi călători aşteptau.

Ajuns acolo, bărbatul a încercat să-i atace pe paznici, folosind cuţitul din mână, dar aceştia l-au stropit cu un spray iritant, apoi l-au imobilizat.

Din păcate, vaporii s-au împrăştiat şi au gazat pe toată lumea aflată la faţa locului.

Pasagerii din staţie au fost nevoiţi să intre în farmacie, pentru a-şi clăti ochii, care îi usturau, menţionează sursa citată.

Surse judiciare au declarat că bărbatul a venit băutt la supermarketul, motiv pentru care a fost dat afară din unitate de un gardian. După două ore, el a revenit înarmat, ca să se răzbune.

Pentru faptele sale, individul s-a ales cu dosar penal pentru ameninţare şi cu o amendă de 2500 de lei.

O faptă similară s-a petrecut în centrul Ploieştiului. Potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova, o patrulă din cadrul unei secţii de poliţie din Ploieşti a observat un bărbat, aflat în stare de ebrietate, în zona unei staţii de transport în comun. La vederea poliţiştilor, acesta a aruncat un cuţit cu lama de aproximativ 20 cm, sub un autoturism parcat în zona respectivă. Bărbatului, în vârstă de 32 de ani, i s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: