Traficant de dorguri, prins în flagrant în Prahova. Bărbatul făcea partea dintr-o reţea care acţiona în sudul ţării

Traficant de dorguri, prins în flagrant în Prahova. Bărbatul făcea partea dintr-o reţea care acţiona în sudul ţării

Poliţiştii au găsit inclusiv o cultură de cannabis de unde se aproviziona reţeaua de traficanţi FOTO DIICOT

Poliţiştii din cadrul BCCO au organizat duminică o acţiune de prindere în flagrant, în judeţul Prahova, a unuia dintre membrii unei grupării de traficanţi de droguri. Acesta a fost prins în timp ce deţinea aproximativ 250 de grame de cannabis, destinate comercializării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cercetări a reieşit faptul că şase dintre membrii grupării ar fi înfiinţat, la o adresă dintr-o comună din judeţul Mehedinţi, o cultură de cannabis, o parte dintre droguri fiind vândute unei persoane din Prahova, care, la rândul său, ar fi comercializat substanţele ilicite către diferiţi consumatori din judeţul Prahova.

În urma percheziţiilor, a fost descoperită o cultură de cannabis, fiind ridicate peste 200 de plante de diferite dimensiuni, cultivate atât indoor, cât şi outdoor, ghivece, lămpi de iluminat şi alte ustensile folosite pentru cultivare. De asemenea, au mai fost ridicate aproximativ 1 kg de cannabis destinat comercializării, diferite sume de bani, cât şi telefoane mobile.

13 mandate de aducere au fost puse în aplicare, 7 în judeţul Prahova şi 6 în judeţul Mehedinţi, persoanele fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Ploieşti, pentru audieri.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările