Străzile din Ploieşti, verificate în laboratorul Universităţii de Construcţii

De săptămâna viitoare, vor demara acţiuni de prelevare a unor bucăţi de asfalt de pe mai multe străzi pentru a verifica calitatea lucrărilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria a încheiat un contract de prestări servicii cu Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti – Facultatea de Drumuri şi Căi Ferate – Laboratorul de Drumuri. Termenul de executare a contractului este de 2 luni calendaristice, iar predarea rezultatului analizei se va face în  termen de 7 zile de la prelevare.

Preţul stabilit pentru îndeplinirea acestor servicii este determinabil pe parcursul derulării contractului, în funcţie de numărul de străzi verificate. Astfel, preţul unitar/o carotă de 5 centimetri media este de 672 lei, fără TVA, autoritatea contractantă urmând a se încadra în valoarea totală estimată de 58.800 lei fără TVA.

Reprezentanţii Direcţiei Tehnic, Investiţii vor verifica modul de prestare a serviciilor, recepţia finală fiind precedată de efectuarea, pe parcursul derulării serviciilor, de recepţii intermediare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările