Incineratorul de deşeuri periculoase din Prahova arde din nou cu flacără deschisă. Pompierii intervin de urgenţă

Incineratorul de deşeuri periculoase din Prahova arde din nou cu flacără deschisă. Pompierii intervin de urgenţă

Incineratorul de deşeuri periculoase din Prahova arde din nou FOTO ISU

La două săptămâni de la explozia de la Brazi, când un bărbat s-a sinucis provocând intenţionat o explozie într-o hală unde erau depozitate sute de tone de deşeuri periculoase, pompierii au fost solicitaţi din nou să intervină pe platforma industrială.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Se pare că incendiul a reizbucnit în hala incineratorului Eco Burn.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, focul arde pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi. Pompierii intervin cu o autospecială de stingere.

După explozia de acum două săptămâni, focul a fost localizat după o noapte şi o zi de către pompieri, iar ulterior a fost nevoie de inundarea clădirii cu tone de apă. A fost nevoie de două astfel de manevre petnru ca apa să ajungă prin toate colţurile unde încă mai fumega.

În hală sunt depozitate deşeuri periculoase, inclusiv vopseluri sau alte substanţe chimice uşor inflamabile.

Reamintim că incendiul de la Eco Burn a izbucnit după ce un angajat al societăţii a intrat ilegal în hală, pe timpul nopţii unde a provocat o explozie. Bărbatul ameninţase că se va sinucide din cauza unei drame în familie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările